sunnuntai 31. toukokuuta 2015

SM-kilpailut 2015

Valitettavasti olin kirjoittanut 4000 sanan pituisen SM-postauksen teille, mutta blogger oli kiltti ja poisti koko kyhäelmän. Bloggerissa ei myöskään ole roskakoria ja en ole tallentanut minnekään kyseistä kirjoitelmaa, joten harmikseni joudun ilmoittamaan, että saatte taas kuvapainotteisen postauksen.

---


SM-kisamatkani alkoi perjantaina, kun Jenny tuli isovanhempineen hakemaan minut kotoani. Automatkalla kohti Tamperetta syötin hepoldeille keksejä, luin historiankokeeseen, selailimme SM-papereita Jennyn kanssa ja kävimme herkkukahvilassa syömässä tosi hyvänmakuiset leivokset.

Jennyn paperit...
Jenny piiloutui papereittensa taakse. Tarvitsikohan se edes noita kaikkia?
Hyvää oli!

Illalla, kun olimme jo Tampereella, kävimme ratsastamassa kaksi kertaa. Aluksi ratsastin Herkulla kevyesti. Hyppäsin pari estettä ja seikkailin ympäriinsä. Jolie de la Papillon ja Herra Herbertti!

Söimme myös tortillaa, jonka jälkeen lähdimme Harjulle ratsastamaan. Olin aivan innoissani ja laukkasin täyttä laukkaa Realilla jyrkkiä ylämäkiä. Kunnon tehotreenit. Hyvä, ettei jalat olleet kipeät seuraavana päivänä!

Suitsien jäljet näkyvät kivasti Realin poskissa...

SM-kisapäivänä heräsin klo 6.20. Pesin hampaani, puin päälle, laitoin hevoset kuntoon jne. Jennyn herättyä söimme aamupalan ja kävimme nopeasti ratsastamassa rannassa.

Hevoset matkalla messukeskukselle.
Messukeskuksella aika kului nopeasti. Osallistuin ensiksi Herkulla 50 cm -esteluokkaan, joka meni paniikissa vähän niin ja näin. Tämän jälkeen sähläsimme jotain. Kävimme kai haastattelemassa harrastajia Villaharjoihin ja söimme suklaata.

Ennen koululuokkaa kävimme ravintola Barcelonassa syömässä lihapullia. Samantien tämän jälkeen koittikin koululuokka, johon lähdin kylmiltäni. Sijoituin kyseisessä luokassa viidenneksi ja sain muistaakseni 116 pistettä, eli ihan hyvin.

Viimeisenä luokkana menin ihan väsyneenä, jalat kipeinä 70 cm esteluokan. En enää jaksanut hypätä, koska olin seissyt, kävellyt ja juossut edelliset 10 h. Tämäkään luokka ei mennyt niin hyvin, joten en jaksanut edes vaivautua palkintojenjakoon. Kävin kuitenkin ostamassa Novalle ja Realille uudet harjat Jennyn kanssa.

Seurasin vielä näyttelyt ja korkeushypyn. Näyttelyt voitti Jennyn Paladin ja korkeushypyn voittaja hyppäsi aivan uskomattomat n. 130 cm!

Palkinnot
Kiti verryttelee Queenia.
Jenny osti SM-kisoista itsellensä uuden hevosen, Crisman.




Sijoituimme Jennyn kanssa koululuokassa neljänneksi ja viidenneksi.
Koulumestaruuden voittaja
Juniorestemestaruuden voittaja
Estemestaruuden voittaja
Hullut toimittajt haastattelee Andromedaa omistajineen Villaharjoihin.
Barrel Racingin tynnyrit.

Näyttelyiden palkintojenjako.

SM-kilpailuista jäi itselle tosi hyvä fiilis. Odotan jo innolla ensi vuoden kisoja!

Mitä mieltä te olitte tämän vuoden SM-kilpailuista?

2 kommenttia:

  1. Kisasin itse myös ja tykkäsin kovasti! Onnea sijoituksesta, itse tulin korkeushypyssä 4. korkeudella 125cm! :) Odotan jo ensi vuoden sm-kisoja :D mut kiva postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 125 cm on kyllä tosi korkea! Itse olen kepparin kanssa korkeimmillaan hypännyt metriä. Kiitos ja onnittelut itsellesikin sijoituksesta. :)

      Poista

Asiallinen käytös kommentoidessasi, kiitos! :)